top of page

Romjuls cabaret fra 26.des til 30.des

|

Kristiansand

Romjuls cabaret

Ta del i julemagien med vårt spektakulære dinnershow! Opplev en blendende cabaret forestilling som vil ta pusten fra deg, akkompagnert av de herligste julesmaker. La deg forføre av fantastisk underholdning og skap uforglemmelige minner med kollegaer, venner eller familie.

Romjuls cabaret
Romjuls cabaret

Tid og sted

Romjuls cabaret fra 26.des til 30.des

Kristiansand, Marviksveien 120, 4632 Kristiansand, Norway

Om arrangementet

Vi åpner dørene til vårt fantastiske dinnershow og har i denne omgang laget et show som er krydret for å skape en fantastisk atmosfære. Scenen vil være full av internasjonale artister innen komikk, magi, akrobatikk, dans og sang. Her blir det servert lekker spekemat med tilbehør og en lett dessert.  Slipp løs gleden og la oss sammen feire en strålende jul med latter, glede og feststemning. Bestill nå for en uforglemmelig kveld!

Fri aldersgrense.

Spesialtilbud:  Fra 26. desember til 29. desember har vi et spesielt to for én-tilbud - betal kun 600 kr for to personer (kun forestilling uten mat) og 2 personer kan se forestillingen. Tilbudet gjelder her på nettet. Velg "Show (uten mat) 2 for 1 tilbud". 1 billett gjelder for 2 personers inngang til show uten mat. 

Dørene åpner kl 18:00

Maten serveres kl 18:15

Show kl 18:45

Dele dette arrangementet

bottom of page